= TERKINI=
Perkembangan semasa..

Aku Cuti di Pulau Bidong.. seronoknya..!!

aku bercuti di pulau bidong pulau yang aku dan geng aku je ada kat sana.. bukan senang nak pegi pulau tu kena ada contact kalau tak? tak dapek lah den nak nolong... hehehe..private pulau dijaga oleh kerajaan negeri terengganu bawah pulau redang. Sebenarnya pulau ni banyak kenangan, aku baru tau pulau tu adalah pulau tempat pelarian VIETNAM. banyak jugak la.. kubur aku jumpa kat sana... kapal karam dalam laut tepi pulau bidong tu semua tu kapal diorang la.. tengelam ramai yang mati bawah laut tu.. so aku nyelam sambil minum air. aku dive dan juga aku snorkeling di pulau karah yang orang datang buat penyelidikan je..sama la dengan pulau bidong.. cuma pulau bidong yang selalu buat research universiti malaysia terengganu. research pasal ikan la... rumpai laut la.. tah apa kebenda lagi aku pun tak paham.. so kalau nak kawin dengan orang pulau kena tau pasal ikan dulu. :P neway ada banyak gambar lagi aku nak load cuma pihak media tak kasi aku publish lagi sebelum gambar aku cuti cuti pulau BIDONG ni tak keluar lagi dalam majalah. so kena tunggu la.. kalau korang nak tanya pasal pulau BIDONG ni PULAU PENINGALAN PELARIAN VIETNAM korang kasi je komen bila aku balik shooting nanti aku jawab.. sekarang pun sibuk shooting drama CUCI so korang paham paham la.. masa aku tu terhad la sikit nak membalas.. balas mana dan je.. :)
Zed Zaidi Zed Zaidi Author

Zed Zaidi

Blog rasmi Presiden Persatuan Seniman Malaysia, Lt. Kol (K) Zed Zaidi K.M.N. B.Comm (Hons)

Hubungi Saya

Artikel Pilihan

BH Online: Zed Zaidi terima pingat KMN

KUALA LUMPUR: Pelakon, Zed Zaidi, menerima pingat Kesatria Mangku Negara (KMN) pada Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pi...

Jumlah Pelawat