= TERKINI=
Perkembangan semasa..

im lonely...help me...!!



hey hi kawan kawan... ishh.. tak tahu la.. sejak kebelakangan ni... zed rasa macam tertekan sangat... nak tau pasal apa... hmmm... pasal zed rasa sunyi.. sunyi disebabkan takde kekasih.. tak ada gurlpren.. :( hmm.. kekadang tu terasa la jugak tengok kekawan semua dah kawin dah ada anak.. sebenarnya zed nak anak tau.. zed suka budak budak.. tapi tak kawin lagi macam mana nak buat anak sendirikan :) harap harap tuhan cepatkan jodoh zed.. sebab banyak dah zed berkawan dengan perempuan tapi semuanya tak menjadi tak tahu kenapa? mungkin zed memilih ke? makbapak perempuan tak suka ke? tak tahu la kenapa? kenapa eh? boleh kawan kawan myspace bagi tahu tak kenapa? please.. kasi idea kawan kawan semua.. please kasi comment kat blog zed ni.. zed nak tahu pendapat korang mana tau zed boleh gunakan satu hari nanti.. siapa tahukan. please...please...please.. need ur help!! :( - zed zaidi
Zed Zaidi Zed Zaidi Author

Zed Zaidi

Blog rasmi Presiden Persatuan Seniman Malaysia, Lt. Kol (K) Zed Zaidi K.M.N. B.Comm (Hons)

Hubungi Saya

Artikel Pilihan

BH Online: Zed Zaidi terima pingat KMN

KUALA LUMPUR: Pelakon, Zed Zaidi, menerima pingat Kesatria Mangku Negara (KMN) pada Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pi...

Jumlah Pelawat