= TERKINI=
Perkembangan semasa..

ZED ZAIDI SEORANG.....

Huhuhu.. 12 Mei 2009 pukul 6.45pm baru balik shooting.. selalu gak aku tengok blog dan banyak jugak aku dapat respon positif dan negatif dari korang semua. hmm.. bagus la.. tapi sebelum tu aku nak ucapkan SELAMAT HARI MAMA, SELAMAT HARI JADI FAHRIN AHMAD, DAN JUGA TAHNIAH PADA MISHA OMAR MENANG ANUGERAH AIM, :) sebenarnya kalau korang nak tau aku buat BLOG suka-suka je.. aku buat BLOG sebagai DAIRI perjalanan KERJAYA SENI, aku ingat aku buat blog ni takde orang baca, sejak kebelakangan ni jadi perhatian rupernya.. bukan saja kena komplen pasal perenggan yang aku tak buat, dalam CARI.COM.MY dan jugak dalam BACARIA pun ada, dalam RADIO pun ada baaiii...!!!

Fuhhhh....DASHYAT BETUL...!!!! penangan orang macam aku, terasa hebat macam penulis pun ada. tapi lupakan je la.. aku bukan minat menulis.. aku buat ni supaya aku boleh share dengan orang yang boleh share dengan aku. aku tak memaksa korang baca BLOG aku, terpulang pada individu itu sendiri.. rasa nak baca, baca. taknak baca ignore je.. habis cerita full stop! :)

baiklah.. sebenarnya aku bosan ni.. nak cerita dengan korang pasal diri aku.. tapi sebelum tu aku nak jawab balik pada pengkritik yang mengeritik BLOG aku ni.
  1. TAK BUAT PERENGGAN DI BLOG SAKIT MATA NAK BACA
  2. CARI.COM.MY
  3. BACARIA
  4. RADIO
TAK BUAT PERENGGAN DI BLOG SAKIT MATA NAK BACA
Buat BLOG, Chatting , Browsing semuanya FREE!! setelah kita bayar duit bill internet di TMNET, jadi suka hati aku la.. aku nak tulis macam mana pun. Tapi aku setuju dengan korang yang mengeritik aku pasal perenggan. betul jugak bila aku amati sekali lagi memang sakit mata la.. jadi TERIMA KASIH kepada orang yang menegur aku. aku anggap PENGKRITIK adalah CIKGU aku. :)

CARI.COM.MY
Ada juga aku terbaca dalam cari.com.my ni, sape yang tak baca lagi? ni capaian address cari tajuk Zed Zaidi cerita pasal dia x suka mawi n samsul usop dlm blognye pi nengok sendiri baca bagus ke tak bagus http://mforum2.cari.com.my/viewthread.php?tid=415426&extra=page%3D6 bagi aku 98% dalam komen cari.com.my ni, bagi respon yang positif pada aku.. jadi aku rasa aku perlu lebih berusaha supaya aku dapat berikan terbaik kepada semua yang nak share dengan aku. cerita cerita dalam BLOG aku ni aku lebih gemar ikut style aku sendiri supaya mudah dan seronok di baca oleh korang semua termasuk la MAK BAPAK aku sekali hehehe... :P wink*.
BACARIA
Siapa tak baca lagi, pi beli ada jugak cerita pasal BLOG aku ni.. kata aku kutuk artis artis malaysia, shamsul la, mawi la dan bla...bla..bla.. eh.. peduli apa aku! dah nama BLOG aku, suka hati aku la.. aku nak tulis apa pun.. aku cuma cerita benda betul apa yang diorang tak nampak, yang aku nampak jadi, salah ke aku nak share cerita dengan orang yang baca BLOG aku ni! Mengeritik tak semestinya BENCI, cuma menegur KESILAPAN orang yang buat benda tak BETUL! dan BETUL kan apa yang TAK BETUL jadi sebelum masuk BLOG aku ni SILA BACA STATUS AKU DULU!! sekian terima kasih :)

RADIO
Promosi BLOG ZED ZAIDI di radio.. hahahaha.. rasa kelakor pun ada.. ceritakan aku LONELY.. biasa la.. bukan aku je yang kena penyakit tu, ada ramai lagi.. cuma kalau korang nak tau kenapa aku LONELY? sila la baca di topic AKU LONELY NEED HELP! :P dan di pihak radio terima kasihlah... promosi kan BLOG aku yang tak seberapa ni :) wink*

OK bagus..!! PUAS HATI DEN!! semua dah eden jawab! OH ye... lupa ada lagi, untuk pengetahuan korang pasal aku dalam internet ni... aku nak habaq pasai MYSPACE, FRIENDSTER, FACEBOOK dan juga BLOG

MYSPACE
Untuk pengetahuan korang aku dah mula main internet ni sejak zaman DIAL UP! 1995 lagi.. so kalau tengok dalam internet ni aku adalah ZED ZAIDI mungkin KLON atau orang sebenar? jadi.. untuk kepastian ini address web myspace aku HTTP://WWW.MYSPACE.COM/ZEDZAIDIkalau korang jumpa yang lain semua itu adalah PENIPU!! atau mungkin PEMINAT!. aku anggap PEMINAT macam KAWAN aku sendiri, jadi suka hati dioranglah.. nak jadi KLON! BLOGING,CHATTING,BROWSING IS FREE!! :)

FACEBOOK
yang ni selalu aku bukak sama macam myspace cuma yang ni aku lebih gemar add kawan kawan yang mengenali aku sahaja. kawan yang lain bukan taknak approve cuma facebook ni limited sikit tak macam myspace unlimited nak buat macam myspace aku 58 ribu fans pun boleh. cuma untuk kepastian korang, ini email address facebook aku zedzaidi80@gmail.com selain dari tu macam biasa lah.. kLon la tu.. :) wink*

FRIENDSTER
ni jarang sikit aku bukak sebab yang ni lembab sikit.. sama macam facebook tapi facebook lebih menarik tapi myspace lagi laju dan mudah. semua benda aku buat sekali jalan, kalau aku login friendster mesti aku akan login sekali dengan facebook dan juga myspace untuk di approve. kalau korang nak tau lagi, yang buat approve dan komen serta tukar gambar updated semua info itu adalah aku, bukan orang lain, dingatkan sekali lagi, itu adalah aku sendiri, jadi untuk kepastian, ini email friendster aku rozaidi_jamil@yahoo.com yang lain tu, KLON, KLON, KLON so jangan TERPEDAYA!!

BLOG
haa.. jeng..jeng..jeng.. yang ni tak payah lah aku kasi tau korang letih nak explain.. kalau tak, takan la blog aku ni boleh di promosikan melalu cari.com.my,radio,bacaria dan sebagainyakan.. so just nak double check dengan korang ini address untuk blog sebenar aku HTTP://ZEDZAIDI.BLOGSPOT.COM yang lain KLON! fuh..!! penat aku sebut KLON!! bukan menyampah.. dari situ, baru aku tau peminat aku ni sampai mana? sampai jadi KLON dashyat tu..!!! :P so di ingatkan kepada semua yang mengenali aku, apa yang aku tak sebut di atas, orang itu adalah, KLON, BUKAN AKU YANG SEBENAR, PENIPU, MEMPERDAYA ORANG LAIN, KAKI KENCING.. dan BLA..BLA..BLA.... :P

hahahaha... nak cerita pasal diri aku dah lupa plak.. ok la.. pasal aku ni simple je.. aku ni seorang yang tak MEROKOK, benci kepada benda yang sepatutnya aku benci, aku ni ada semangat patriotik dan nasionalism sikit, semangat juang seperti jepun, tulus, jujur,sangat adil, ikhlas,taat, setia dan tak minum arak walau setitik pun.. HARAM!! mak aku pernah pesan "DONT DRINK AND DRUGS!" dan yang paling aku benci... PELAKON,PENYANYI,PENGACARA dari LUAR MALAYSIA, CARI MAKAN DI MALAYSIA BERLAGAK DENGAN ORANG MALAYSIA!!! kenapa kita perlu sokong orang luar ni? sedangkan kita ada pelakon,penyanyi,pengacara yang hebat hebat..!! jadi , aku akan menghuraikan di topic topic akan datang.

"DONT REGRET ANYTHING THAT EVER MADE U SMILE!"

Zed Zaidi Zed Zaidi Author

Zed Zaidi

Blog rasmi Presiden Persatuan Seniman Malaysia, Lt. Kol (K) Zed Zaidi K.M.N. B.Comm (Hons)

Hubungi Saya

Artikel Pilihan

BH Online: Zed Zaidi terima pingat KMN

KUALA LUMPUR: Pelakon, Zed Zaidi, menerima pingat Kesatria Mangku Negara (KMN) pada Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pi...

Jumlah Pelawat