= TERKINI=
Perkembangan semasa..

ZED ZAIDI SEORANG.....

Huhuhu.. 12 Mei 2009 pukul 6.45pm baru balik shooting.. selalu gak aku tengok blog dan banyak jugak aku dapat respon positif dan negatif dari korang semua. hmm.. bagus la.. tapi sebelum tu aku nak ucapkan SELAMAT HARI MAMA, SELAMAT HARI JADI FAHRIN AHMAD, DAN JUGA TAHNIAH PADA MISHA OMAR MENANG ANUGERAH AIM, :) sebenarnya kalau korang nak tau aku buat BLOG suka-suka je.. aku buat BLOG sebagai DAIRI perjalanan KERJAYA SENI, aku ingat aku buat blog ni takde orang baca, sejak kebelakangan ni jadi perhatian rupernya.. bukan saja kena komplen pasal perenggan yang aku tak buat, dalam CARI.COM.MY dan jugak dalam BACARIA pun ada, dalam RADIO pun ada baaiii...!!!

Fuhhhh....DASHYAT BETUL...!!!! penangan orang macam aku, terasa hebat macam penulis pun ada. tapi lupakan je la.. aku bukan minat menulis.. aku buat ni supaya aku boleh share dengan orang yang boleh share dengan aku. aku tak memaksa korang baca BLOG aku, terpulang pada individu itu sendiri.. rasa nak baca, baca. taknak baca ignore je.. habis cerita full stop! :)

baiklah.. sebenarnya aku bosan ni.. nak cerita dengan korang pasal diri aku.. tapi sebelum tu aku nak jawab balik pada pengkritik yang mengeritik BLOG aku ni.
  1. TAK BUAT PERENGGAN DI BLOG SAKIT MATA NAK BACA
  2. CARI.COM.MY
  3. BACARIA
  4. RADIO
TAK BUAT PERENGGAN DI BLOG SAKIT MATA NAK BACA
Buat BLOG, Chatting , Browsing semuanya FREE!! setelah kita bayar duit bill internet di TMNET, jadi suka hati aku la.. aku nak tulis macam mana pun. Tapi aku setuju dengan korang yang mengeritik aku pasal perenggan. betul jugak bila aku amati sekali lagi memang sakit mata la.. jadi TERIMA KASIH kepada orang yang menegur aku. aku anggap PENGKRITIK adalah CIKGU aku. :)

CARI.COM.MY
Ada juga aku terbaca dalam cari.com.my ni, sape yang tak baca lagi? ni capaian address cari tajuk Zed Zaidi cerita pasal dia x suka mawi n samsul usop dlm blognye pi nengok sendiri baca bagus ke tak bagus http://mforum2.cari.com.my/viewthread.php?tid=415426&extra=page%3D6 bagi aku 98% dalam komen cari.com.my ni, bagi respon yang positif pada aku.. jadi aku rasa aku perlu lebih berusaha supaya aku dapat berikan terbaik kepada semua yang nak share dengan aku. cerita cerita dalam BLOG aku ni aku lebih gemar ikut style aku sendiri supaya mudah dan seronok di baca oleh korang semua termasuk la MAK BAPAK aku sekali hehehe... :P wink*.
BACARIA
Siapa tak baca lagi, pi beli ada jugak cerita pasal BLOG aku ni.. kata aku kutuk artis artis malaysia, shamsul la, mawi la dan bla...bla..bla.. eh.. peduli apa aku! dah nama BLOG aku, suka hati aku la.. aku nak tulis apa pun.. aku cuma cerita benda betul apa yang diorang tak nampak, yang aku nampak jadi, salah ke aku nak share cerita dengan orang yang baca BLOG aku ni! Mengeritik tak semestinya BENCI, cuma menegur KESILAPAN orang yang buat benda tak BETUL! dan BETUL kan apa yang TAK BETUL jadi sebelum masuk BLOG aku ni SILA BACA STATUS AKU DULU!! sekian terima kasih :)

RADIO
Promosi BLOG ZED ZAIDI di radio.. hahahaha.. rasa kelakor pun ada.. ceritakan aku LONELY.. biasa la.. bukan aku je yang kena penyakit tu, ada ramai lagi.. cuma kalau korang nak tau kenapa aku LONELY? sila la baca di topic AKU LONELY NEED HELP! :P dan di pihak radio terima kasihlah... promosi kan BLOG aku yang tak seberapa ni :) wink*

OK bagus..!! PUAS HATI DEN!! semua dah eden jawab! OH ye... lupa ada lagi, untuk pengetahuan korang pasal aku dalam internet ni... aku nak habaq pasai MYSPACE, FRIENDSTER, FACEBOOK dan juga BLOG

MYSPACE
Untuk pengetahuan korang aku dah mula main internet ni sejak zaman DIAL UP! 1995 lagi.. so kalau tengok dalam internet ni aku adalah ZED ZAIDI mungkin KLON atau orang sebenar? jadi.. untuk kepastian ini address web myspace aku HTTP://WWW.MYSPACE.COM/ZEDZAIDIkalau korang jumpa yang lain semua itu adalah PENIPU!! atau mungkin PEMINAT!. aku anggap PEMINAT macam KAWAN aku sendiri, jadi suka hati dioranglah.. nak jadi KLON! BLOGING,CHATTING,BROWSING IS FREE!! :)

FACEBOOK
yang ni selalu aku bukak sama macam myspace cuma yang ni aku lebih gemar add kawan kawan yang mengenali aku sahaja. kawan yang lain bukan taknak approve cuma facebook ni limited sikit tak macam myspace unlimited nak buat macam myspace aku 58 ribu fans pun boleh. cuma untuk kepastian korang, ini email address facebook aku zedzaidi80@gmail.com selain dari tu macam biasa lah.. kLon la tu.. :) wink*

FRIENDSTER
ni jarang sikit aku bukak sebab yang ni lembab sikit.. sama macam facebook tapi facebook lebih menarik tapi myspace lagi laju dan mudah. semua benda aku buat sekali jalan, kalau aku login friendster mesti aku akan login sekali dengan facebook dan juga myspace untuk di approve. kalau korang nak tau lagi, yang buat approve dan komen serta tukar gambar updated semua info itu adalah aku, bukan orang lain, dingatkan sekali lagi, itu adalah aku sendiri, jadi untuk kepastian, ini email friendster aku rozaidi_jamil@yahoo.com yang lain tu, KLON, KLON, KLON so jangan TERPEDAYA!!

BLOG
haa.. jeng..jeng..jeng.. yang ni tak payah lah aku kasi tau korang letih nak explain.. kalau tak, takan la blog aku ni boleh di promosikan melalu cari.com.my,radio,bacaria dan sebagainyakan.. so just nak double check dengan korang ini address untuk blog sebenar aku HTTP://ZEDZAIDI.BLOGSPOT.COM yang lain KLON! fuh..!! penat aku sebut KLON!! bukan menyampah.. dari situ, baru aku tau peminat aku ni sampai mana? sampai jadi KLON dashyat tu..!!! :P so di ingatkan kepada semua yang mengenali aku, apa yang aku tak sebut di atas, orang itu adalah, KLON, BUKAN AKU YANG SEBENAR, PENIPU, MEMPERDAYA ORANG LAIN, KAKI KENCING.. dan BLA..BLA..BLA.... :P

hahahaha... nak cerita pasal diri aku dah lupa plak.. ok la.. pasal aku ni simple je.. aku ni seorang yang tak MEROKOK, benci kepada benda yang sepatutnya aku benci, aku ni ada semangat patriotik dan nasionalism sikit, semangat juang seperti jepun, tulus, jujur,sangat adil, ikhlas,taat, setia dan tak minum arak walau setitik pun.. HARAM!! mak aku pernah pesan "DONT DRINK AND DRUGS!" dan yang paling aku benci... PELAKON,PENYANYI,PENGACARA dari LUAR MALAYSIA, CARI MAKAN DI MALAYSIA BERLAGAK DENGAN ORANG MALAYSIA!!! kenapa kita perlu sokong orang luar ni? sedangkan kita ada pelakon,penyanyi,pengacara yang hebat hebat..!! jadi , aku akan menghuraikan di topic topic akan datang.

"DONT REGRET ANYTHING THAT EVER MADE U SMILE!"

Zed Zaidi Zed Zaidi Author

80 ulasan:

  1. eh aku orang pertama komen?bagus la da buat perenggan.hahaha

    BalasPadam
  2. yeay!!!now hv paragraph edy..haha. to zed, chill dude..our blog is our diary.so suke hati la nak tulis kaann...if people cant accept our thoughts, then plss leave.tak suke jgn baca~ *wink*

    BalasPadam
  3. x ada perenggan..no hal la!
    ;)

    BalasPadam
  4. erm betul2..suka hati kitala kan.belog kita punye.nak cakap ape pun suka hati kita la kann.. ;)

    BalasPadam
  5. hehe...klaka r baca blog u ni...bagus sgt...congrats...tulis pjg2 yer

    BalasPadam
  6. idea tengah banyak panjang la jadi ceritanya hehehehe.. :)

    BalasPadam
  7. suke kat perenggan yang bacaria tu..
    blog kite sendiri..
    so suke kite la..
    mengkritik bukan maknenye kite benci..
    btol3..
    hehe...

    BalasPadam
  8. zed, sbenarnye saya yg bukak thread kat forum cari tu..x marah kn??sebab saya tau u ramai pminat..hehe..

    BalasPadam
  9. zed, pic main gitar tu yg terbaru ke? bila nk potong rmbut?? try r potong pendek skit...buat pacak2..mesti smart giler...hehe

    BalasPadam
  10. penah tertipu chatting dgn zed zaidi palsu.
    huh..baru tahu tu semua TIPU.
    arrgghhh!!!

    BalasPadam
  11. incik zed,
    hahaah aku suke suke suke apa yang ditaip ini hari! ala ntah ape2 la diorang kecoh. biar la kan tak de perenggan ke, tak suke artis lain ke, tulis je ape yang kite suke. kalau org lain tak suke sila bukak blog sendiri. hahaha.erm ape pon janji jiwa tak kacau kan. =)

    BalasPadam
  12. kita adalah kita...tulis je la apa kita suka...
    I love your spirit (^^)

    BalasPadam
  13. hah, blog sendirik, sendirik punya design la..haha~
    nway, happy birthday to ur mom n happy mother's day juge
    bagus dpt anak yg "x drinks n x drugs" nih!!
    tahniah buat ibu anda!!

    BalasPadam
  14. ala, lantak la pe org nak kata... blog u kan, suka suki la u nak tulis pe, tak nak baca jangan masok, lagik bagos kan, dah kalo masok pon tulis komen yang bukan2, nak buat apa, myakitkan ati jer, tu mau kena kasutku dibibirmu... tol tak...

    BalasPadam
  15. saye suke bace belog kamu. teruskan menulis okeh. ;)

    BalasPadam
  16. alo bang..lantak dorang bang..yg penting saya syg abg!heheheh

    BalasPadam
  17. aduyai..pasal perenggan pun jadi isu..
    tapi ape2 pun..teruskan menulis..
    aku baca pun blog ko pun ..geli hati gak..hahahahha...
    lagi satu pasal pic yg diorg klon ltk kat myspace,friendster,tagged n so on ..diorg ni dh melanggar etika..al maklum la..takut nak tyg muka sendri kat dalm web tu..hmmmm...tapi jgn diorg wat sbotaj kat pic ko sudah la yerkk..
    pasal ko x nak approve yg sape add ko tu..aku pun xnak add ko...hahahahaha..(gurau je)

    BalasPadam
  18. x sangka ko ni giler2 gak kan..haha...
    aku pk..ko ni sorg yg skima...
    sombong...x suke layan2 bende cmni...
    aku bace blog ko cam ko ni kawan aku..
    makna nye ko ni macam orang biase gak..:p

    BalasPadam
  19. hahaha.. aku dh ader sume account ko.. anyway gudluck!

    BalasPadam
  20. syabbas bette syabbas!!!hehehehe...
    pape pun i really enjoy reading ur blog...thumbs up!!!
    keep it up bro!!!

    BalasPadam
  21. BETUL!!!! aku sokong pendapat ko Zed.... bakpe nak agung2kan dan lebih2kan artis luar kan... sedangkan artis kita ada yg lebih berbakat dari yg diagung2kan tuh.... bagi la priority kat artis kita dulu kan.....

    BalasPadam
  22. akak pun suka baca blog zed...peminat katakan...sembilu kasih tu dulu...klu zed tak berlakun...tak kuasa akak nak tengok....episod panjang berjela...tapi zed punya pasal..gigih akak tengok sampai last episod....

    pasal perenggan tu...akak pun perasan...tapi benda kecik je tu..janji paham...sudah! apapun... harap zed lebih kerap update blog..sebab selalu hari2 tertunggu the new entry....

    BalasPadam
  23. hah kn cantik de perenggan hak² mate pon x sakit kn..abg z bz sgt ke..kalo leh apdet r blog ari²..kalo x leh xper..

    BalasPadam
  24. REGRET I DUN C UR SMILE ANYMORE..

    BalasPadam
  25. ha tu diaa...zed membuat luahan persaan...
    bahasa jiwa belog!!!!
    tapi ok what blog u bro....
    citer u bleh bt org len gelak....
    eceh...skali bace blog u..rase cam membe lama...
    paduhal...dok tgk dlm magazine ngan TV jer...hahaha

    BalasPadam
  26. ade kemajuan. :P

    BalasPadam
  27. taip betul betuuuullll...mengkritik bkn mengeritik....hehe...:p

    BalasPadam
  28. hahaha...klaka tul la dorg yg jd kan isu ni...
    nway i like ur stail...ye la...
    nak kesah hape...bkn dorg nyer blog...
    klu dorg nak prenggan wat la kat blog sendri...
    fans u pon x bising...hehehe...
    n psl shamsul n mawi tu...kita 1 geng la beb...
    at least org tau...bkn org biasa je x shukee...
    artis pon ada x suka...
    its ok zed...dorg nak kate...
    biar la...but i still wif u...hehehe....

    BalasPadam
  29. oyeh!
    wa baru nak follow cite lu..
    entri lu okie je..

    BalasPadam
  30. 'peduli apa aku! dah nama BLOG aku, suka hati aku la.. aku nak tulis apa pun..'
    aku suke ayt nie..sokong zed!!! :p

    BalasPadam
  31. i kenal blog ni pun melalui forum cari gak..
    so bila baca, not bad la..sonok baca, just let
    go...dah ada perenggan baru npk kelass..heee
    kalu tak kelabu mata baca...ok zed...good luck to u...

    BalasPadam
  32. buat perenggan ke...tak buat perenggan ke...miz tetap nak bace gak...best la...betol...abg zed memang jujur...seronok bace artikel2 abg zed...waa...ade org promosi blog sampai camtu??? hahaha...bagus la...selamat maju jaya abg zed!!!

    BalasPadam
  33. hurmmm.. i think kan, when u open up semua, like facebook n frenster serentak kan, maybe akan melambat kan lagi process loading both web tu.. based on my experiences laaa..

    heheh.. ape ape pown, i like ur style.. make my heart melt...

    BalasPadam
  34. erm... jujur la sronok.. kdg2 tu bkn sgja nk mnyakitkan ati org. dh itu style kite nk luah perasaan =) br la REAL!!!hahaha

    BalasPadam
  35. hai zed...

    terrer nampak u main bowling...
    siap jadi sifu tue...huhuhu...
    bleh ajar i main...

    :)

    BalasPadam
  36. u kenal sharoni?

    BalasPadam
  37. uncle zed!!
    sabau2...
    hakhak

    BalasPadam
  38. Assalamualaikum,
    Terus terang laa saya cakap yg BLOG abg nie mmg best sangat2...N saya harap abg teruskan menulis ttg kisah2 yg best...klau bleh tulis laa hari2...N yg paling srnk ttg meluahkn perasaan..tu.Bleh x sya nk tanya?"Elok x bercinta zaman sekolah nie?".Bukannye ape kwn2 ramai cerita ttg boypren diorg kat sya but sya cerita psl abg kat diaorg...bagi saya tu lagi seronok.Bukannye ngutuk abg...but cerita ttg...ade laaa cerita perempuan...please reply

    BalasPadam
  39. hi zed,ko bleh stop tak?? stop buat lawak..sbb aku x tahan nak ketawa sorg2 ni.. kang ada pulak org ckp aku giler..mana taknye penangan blog ko neh...kekekkeke..pensan aku tau tak.. :) anyway, aku harap ko sentiasa think positive dan tabah dlm hidup ko yek...selamat maju jaya.. dr aku yg lonelyyyyy.. i am so lonelyyyy.. i have nobodyyyyy.. hhahahah..

    BalasPadam
  40. nisha@farhatunisa_kluang13 Mei 2009 11:09 PTG

    hai abg zed.......
    adik nisha tiap2 ari bkk blog abg tgk p`kembgan abg d dunie seni....
    abg tlg ucpkn heppy besday kt abg fahrin...
    abg besday abg ble...????leh adk bg hdiah yg special kt abg........
    abg thanq sbb abg mlyn kerenah pemnat abg.....
    abg zed ttp kelakar owgnye....
    wlu mcm ner pown abg ttp no 1 d aty adk.....
    abg plez answer my question....
    when you want married...hehehehehe.....
    law kawin jgn lpe jmput adik....
    klu jauh pown ttp adik akn dtg dmi abg zed....
    abg zed dtg la kluang....
    adik akn tggu kehadiran abg zed...
    law abg zed sdi dtg jmputan kawin kakak sdre dtg la.....d kuantan pahang....
    law nk almt t adik bg kt abg....plez abgg.....
    no 58 lorong lengkok kanan 3 tanah putih baru 25150 kuantang pahang....
    abg d jemput hadir ke majlis ini....

    BalasPadam
  41. kewl la! tak sangka ada blog ni...keep on writing ya! :)

    BalasPadam
  42. ada perenggan ke, takde perenggan ke.. aku tetap nak baca.. x kira...hahahah..

    BalasPadam
  43. bagus bro dh buat perenggan. aku la yang tegur suruh buat tu. siap pakai capslock lagi hari tu wahkahkah. kan senang nak bace ni kan?

    haaa..pasal myspace ko kan, aku ade terbace ade sorang forumer ni die kene tipu kt org yg menyamar jd ko, dan org tu mcm nak amek kesempatan isu2 18sx kat peminat ko tu. die komen pasal tet*k budak tu. ala2 ajak pmpuan tu menggatal. baik ko pantau bende ni. aku pon x ingat dh katne aku bace.

    BalasPadam
  44. bro, ko memang tak minum kan? bagus2. tapi aku dgr artis2 ni ramai yg minum. ko jgn terikut2 ngan dorg. dengar nasihat mak ko tuh.

    BalasPadam
  45. saya mmg suke la baca blog abg zed ni...sebab style abg tulis..hoho
    blog kita kan..suke ati la camne pun nk tulis..lgpun kalau mcm sy ni...bkn nya reti nk jadi mcm penulis bertauliah..jd men taram je ikut style sndr...lg best kot..*wink
    bout pndpt kite pasal org len tu pun...suke ati kita la kan..nama pun pndpat..tp mgkin sbb abg ni public figure...so.perhatian lebeyla sket...hehe..;p

    BalasPadam
  46. saya penah kena tpu ngan klon abg zed kat fs ngan ym...emel dia zed_zaidi80@yahoo.com.
    Mule2 terkejut sgt nape la 'zed zaidi' ni ckp lucah2...rupenye org laen nyamar..sbr je la..;(

    BalasPadam
  47. ala Zed lantak r pe org nak ckp, blog kite suka ati kite r kan.. yang penting bak kate nora danish dlm PUTERI..kite ENJOY!!! hehe ;)

    BalasPadam
  48. suka baca blog ko zed..
    seyes, slumber..ape ko kesah kan..
    dh nama blog ko..
    aku sokong 120%

    BalasPadam
  49. makin suka dgn blog zed..mmg sempo abess!!!keep it up dude

    BalasPadam
  50. heeee...pjg menjele entry kali nih tp sronok di baca..congrats.amik positif zed.good.u making your blog more colourful with laugh.kelakau, menarik di baca..and the most important kita ENJOY.. :)

    BalasPadam
  51. org tuh menunjukkan interest yang amat tggi utk mmbce blog cik zed zaidi...tuh sbb die tego tuh...
    kot die xnak bce..
    x koser die nk tego kan????

    BalasPadam
  52. sng bace dh ader perenggan.. :P
    blog adelah hak milik persendrian..
    peduli ape owg kte asal kiter tau kiter x over limit en? en?

    blog walking & skodeng jap blog abg zed..
    happy blogging!!

    BalasPadam
  53. lawak la bro zed ni..hehe..

    mmg x mcm artis lansung... i like..;)

    sabar je ekk, dah namanya pelakon popular..

    BalasPadam
  54. aiya bper manyak emel la nier...
    haha, ym xder ker??
    bleh tmbh emel ag...

    BalasPadam
  55. hurm, blog ni la tempat kite nak nak luahakn everything.. betul tak.. nak luahkan kat orang, nanti orang yg dengar tu jadi cik pai(tukang sampai)... haha.. bile post kat tenet ni, kite yg bayar, so suketi kite la nak kutuk ke, puji ke, betul tak mr zed...haha..
    btw, i salute u la bro... chaiyok bro...=)

    BalasPadam
  56. klakar la kau ni.. aku ingat kau dah tue...rupanya 2 tahun je tue dari aku... ko ni cm macho tapi emo la... tp best gak layan blog kau ni... telus setelus telusnya...kekeke

    BalasPadam
  57. Masih menanti kehadiranmu di blogku dengan penuh setia wahai pelakon di pentas dunia.....

    BalasPadam
  58. ye la, dh abg zed iklankan blog kt myspace..sure ar ramai fan yg tgk n baca blog abg zed..lebih2 lg abg zed ni kan artis..mesti la blog, myspace jd perhatian..

    BalasPadam
  59. ala zed.. your own blog kan.. just proceed la wrote whatever you want..

    BalasPadam
  60. hmmm x kesah laa ade perenggan ke, xde perenggan ke, janji bloggers faham ape yg zed nak sampaikan...

    BalasPadam
  61. salam en zed,

    tak balik Mentakab ker? i keje dekat ngan kg u nih. tingin nak tgk u kat kg camner. huhuhuu

    BalasPadam
  62. yay! happy to hear dat xdrink n druggssss! n rokok! (pown haram) haha, xske artis yg wat mende2 camne, n org islam laj ugak sebenanyr!!! haram is haram!!! :)

    BalasPadam
  63. zEd zAiDi c0oL gLeW..
    sKe zEd zAiDi..
    0Ley sBb tErLamPAu mInAt zEd zAiDI nIE kAn sAmPAi mUke bF p0n kLu bLey Nk cAM zEd zAidi.. hEHEhe..
    bEsH nYE kLu dPt kWn zEd zAiDi..

    BalasPadam
  64. menarik gler bca zedzaidi punya blog nie..
    xb0ring..apew yg dickp sume nya bt0l..
    bgs2..rsa nk bca ari2..
    hehehe..:P

    BalasPadam
  65. Askum,abg zed saya pun nk tumpang promote kat blog abg zed bolehkan...dengan peminat x kan x leh kot...

    http://rafaenjoylife.blogspot.com/

    BalasPadam
  66. salam...fuh...saye salute u bro...
    u bentangkn abis2an apa yg trpendam d hati u selame ne...apa2pun yg u buat i as ur fan ttp sokong u...

    salam dari Brunei.

    BalasPadam
  67. Salam Zed, saya suka sgt dgn pendirian & peribadi Zed. Akan sokong Zed sampai bila2...

    BalasPadam
  68. first time aku tgk muko ko kat tv, ish "poyo budak ni, aweks konferm keliling pinggang, muka cam kaki betina" (bukan aper aku kenal gaklah artis artis yang perangai busuk cam t**k walaupun tak semua) sori yerk ayat kasaq tapi tulah yang sebenarnya ramai ramai orang pk, orang sekeliling sayalah yang lelain tu tak tau lah, timbul pulak isu kecoh pasal samsul ni tu yang aku carik blog ko, baca punyer baca, lawak gila ko niyer, tak sangka slumberdek, tapi citer sembilu tu aku mmg tak tgok, tak tahan, pening pusing pusing situ gak. si samsul tu pulak buat filem cam aper entah, isu basi sangatsangatsangatbangat, those films look "cheap", cinematografi zaman 80'an, hey Z, tak yah lah berlakon prduksi diorang tu, baik ko join afdlin, lebih baik, kalaubetollah ko tak drink and drugs alhamdulillah, yang "lelain" tu amacam? pasal banyak sangat dgr tak elok pasal ko, nak cakap kat sini pun segan, ko pklah sendirik, just wanna say, kalau nak berlakon paling power ko rerajinlah wat ujikaji cam orang orang kat hollywood tu, pasal lakonanko masih longgar, aku tgk jula juli aritu , impression ko tak melekat kat kepala, plslah do something..once again, takyah join lagi produksi tu.. drama2 diorang, ehem eehem jer lebih,wokay z...cau dulu

    BalasPadam
  69. abg masuk rancangan nasi lemak kopi o ar...

    BalasPadam
  70. myspace, facebook n frenster.. sUme kc tAw..
    nO fOn MaxiS, celcOm, dIgi xnk kc tw ke??
    HahaHahAAhhaaa

    BalasPadam
  71. Cayalah...
    Makin hari makin ramai yang perhatikan zed..
    Gd Luck 4 u!!!!

    BalasPadam
  72. inchikk zed...nape lom aprove lg fs nga fb sye? lama da tunggu..uhuks..

    BalasPadam
  73. sme org suka kritik je kn pe kata kritikn tu jd kn cabaran mesti hebat kiter kalu dpt atasi cabaran tu dgn usaha kn,,

    BalasPadam
  74. salam,

    ahhaha,,cam besh jew bCe blog nyh..
    erk,bt0l ker br0 zedZaidi ny?
    mcm klon plak,,kih3,,~

    xdek ler,,best aa c0z semp0i jew,,
    wuuhuuu~
    tr0skan berBlog,,
    bl0g is 0ur 0WN w0rld,,
    ske hati drg ler nk ckp pe,,
    ngeeeh~

    BalasPadam
  75. salam....
    hahahaha..(aku gelak dulu k)
    lawak tul ar cara xplain tu...
    penuh dengan perasaan & semangat yg jitu....
    pe2 pun sokong je janji kiter senang ati rite???
    tlis je ape yg terpk n terbuku di ati.. org lain ckp kjap je... moga2 segala yg nk 'dijauhi & haram' tu kekal sampai ujung nyawa k... insyalah... all da best wat blogger ni.. WWW.ZEDZAIDI.BLOGSPOT.COM (bukan KLON k!!!!)

    BalasPadam
  76. luv da comment.....even sy xmnt zed but the cmment make me likes u....bkn jatuh cinta...cuma rasa sgt terhibur bccmmnt nie...terbuka....good job

    BalasPadam
  77. puteri la sangat27 Januari 2010 12:36 PG

    teruskan hidup kerana tiada sape yang dapat merubah diri kita melainkan kita semdiri... okey.. dari puteri la sangat...

    BalasPadam
  78. bagus sangat ke you zed zaidi.....cuba awak tonton kembali film arahan armarhum P.Ramli Seniman Bujang Lapuk, dalam adegan semasa mereka nak minta kerja menjadi bintang film,dailog perbualan dengan bai jaga.....kata2 yang bisa di jadikan tauladan....supaya kita ini jangan iri hati dengan kebolehan orang lain....sama2 cari makan, lebih2 lagi awak ini Timbalan President Persatuan Semiman Malaysia (Seniman) seharusnya menunjukkan contoh yang baik. Kemenangan sesaorang itu kerana ia berkerja keras. Pelakun Aaron Aziz mengondol Anugerah Bintang Berita Harian (2011) memang wajar. Seperti yang saudara tahu ramai pelakun2 dari Studio Jalan Ampas adalah rakyat Melaysai. Saya adalah salah seorang peminat saudara dan tidak akan terlepas untuk menontun lakunan saudara,tetapi setelah keluar berita yang agak tak sedap di baca, keluar dari mulut orang yang sangat di hormati yang juga menjadi Timbalan President Seniman Malaysia(Seniman), hilang minat saya samasekali.....

    BalasPadam

About Me!

Blog rasmi Presiden Persatuan Seniman Malaysia, Zed Zaidi K.M.N. B.Comm (Hons)

Hubungi Saya

Artikel Pilihan

BH Online: Zed Zaidi terima pingat KMN

KUALA LUMPUR: Pelakon, Zed Zaidi, menerima pingat Kesatria Mangku Negara (KMN) pada Istiadat Pengurniaan Darjah Kebesaran, Bintang dan Pi...

Jumlah Pelawat

Pengikut

Ruang Iklan!